W.B.B. 75 jaar!

Let op:
Sinds het publiceren van onderstaand artikel is er het één en ander veranderd.
De finale van de beker gaat dit jaar niet door. Om die reden heeft het bestuur besloten de finale van het Jubileumtoernooi te gunnen aan R.C.N. in Nieuwegein en niet aan PADOC in Woerden.
Ook is de datum van inschrijving opgeschoven in de tijd als gevolg van de lockdown in verband met Corona. Ook de uiterste speeldatum van de 1e ronde is opgeschoven.

Klik hier om het document te downloaden

Op 9 september 1947 werd de “Verenigde Biljart Verenigingen Woerden en Omstreken” (in de volksmond Woerdense Biljartbond) opgericht. Dat is in september 2022 dus 75 jaar geleden!
Dat laten wij natuurlijk niet zomaar ongemerkt voorbij gaan.

Graag zien wij eventuele wetenswaardigheden van onze leden tegemoet. Er moeten toch een hoop leuke anekdotes te vertellen zijn uit die 75 jaar biljartgeschiedenis. Heeft u zo’n verhaal: deel het met ons via het contactformulier onder de menukeuze Contact. Wij zullen dan kijken hoe we van al die bijdragen iets moois / leuks kunnen maken! Kunt u zo’n bijdrage ondersteunen met een leuke foto?
Laat het ons dan weten. Foto’s kunnen we digitaliseren en op één of andere manier met onze leden delen! Wij rekenen op uw aller steun!!