HERSTART COMPETITIE 21 FEBRUARI

De informatie over de plannen van de regering om te gaan versoepelen laten weinig twijfel. De belangrijkste versoepeling v.w.b. de biljartsport is dat de sluitingstijd van de horeca wordt opgeschoven naar 01:00 uur.

Dat betekent dat er VANAF 21 FEBRUARI WEER COMPETITIE gespeeld kan worden, INDIEN deze plannen op dinsdag 15 februari in de persconferentie bekend worden gemaakt.

Hoe gaan we dat doen?

Het wedstrijdprogramma is vast aangepast en staat op Biljartpoint:

  • De week van 21 februari was vrijgehouden voor de inmiddels afgelaste bekercompetitie. Daarom is die week gevuld met wedstrijden van de week van 7 februari.
  • De week van 28 februari was vrij gehouden i.v.m. de carnaval. Die week vullen we met de wedstrijden van de week van 14 februari.*
  • Ronde 8, 9 en 10 zijn in december al verplaatst naar het eind van de competitie (per poule verschillend).
  • Het programma vanaf maandag 7 maart is ongewijzigd.

*) Teams die vanwege carnavalsactiviteiten niet kunnen biljarten op hun locatie worden verzocht contact op te nemen met hun tegenstander om de wedstrijd te verplaatsen.

Vanwege het “scheve” programma zullen er dit seizoen waarschijnlijk geen kampioenen worden uitgeroepen. Misschien kunnen we individuele prestaties (kortste partij, hoogste serie% e.d.) in de poules met een prijs waarderen. Ideeën zijn welkom.

Omdat er in alle poules tenminste 15 wedstrijden (=75% van het programma) worden gespeeld zullen de resultaten van dit seizoen meetellen voor de moyennes van volgend seizoen.

Het belangrijkste is dat er weer gebiljart kan worden.

Wij wensen daarom iedereen de komende tijd veel biljartplezier toe!

Geplaatst in Geen categorie.