Nieuwsbrief 9 – 31 maart 2021

NIEUWE WEBSITE
De corona heeft onze activiteiten compleet stilgelegd. Daardoor bleef er tijd over om de vernieuwing van onze website grondig aan te pakken. De nieuwe website is te vinden op:        wbbo.nl
Er worden nog af en toe aanpassingen gedaan, maar de belangrijkste informatie en het nieuws zijn operationeel. De oude site blijft nog even in de lucht, maar wordt niet meer bijgewerkt. Over een paar weken stuurt de oude site u automatisch door naar de nieuwe.
De beveiliging van de nieuwe site is sterk verbeterd. Dat kunt u o.a. zien aan het gesloten hangslotje links in de adresbalk van uw browser. Ook de nieuwe mailserver is qua beveiliging helemaal up-to-date.
U kunt ons mailen op: vz@wbbo.nl (voorzitter), as@wbbo.nl (algemeen secretaris), ws@wbbo.nl (wedstrijdsecretaris) en pm@wbbo.nl (penningmeester) .
De verenigingen krijgen een nieuw doorstuur-email adres dat er zo uitziet: verenigingnaam@wbbo.nl Met de nieuwe site moet de WBB er -als het goed is- weer jaren tegen kunnen.

OPGAVEFORMULIEREN SEIZOEN 2021-2022
Ook al staan nog niet alle seinen voor september op veilig, we moeten toch beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Daarom worden de formulieren voor de nieuwe teams en de ledenmutaties binnenkort aan de secretariaten verzonden. De uiterste inleverdatum is 2 mei.
Gebruik a.u.b. ALLEEN DE NIEUWE formulieren. Dat voorkomt fouten scheelt ons veel werk bij de verwerking.

JUBILARISSEN
We zijn trots op de jubilarissen die dit jaar al 25, 40, 50, 60 en zelfs 65 jaar bij de WBB biljarten. Omdat we geen halfjaarvergadering konden houden konden ze niet gehuldigd worden. Daarom zijn we bij ze langs gegaan. Van deze huldigingen-aan-huis zijn foto’s gemaakt en die staan binnenkort op de nieuwe website.

NIEUWE VERENIGING
We verwelkomen de nieuwe vereniging Biljart R’21 in ons midden. Zij gaan spelen in Bunders Horeca, het sportcafé van tennisvereniging LTV Vianen, Langeweg 10, 4133 AX Vianen. Binnenkort meer.

Geplaatst in Archief, WBB-nieuws.