Nieuwsbrief 8 – 4 februari 2021

DEFINITIEVE AFGELASTING COMPETITIE 2020-2021
Het is inmiddels duidelijk dat, net als de bekercompetitie, ook de competitie dit seizoen niet meer opgestart kan worden. Onze eerstvolgende activiteit zal de competitie van seizoen 2021-2022 in september zijn. Mits de maatregelen tegen die tijd zodanig versoepeld zijn dat er weer gebiljart mag worden natuurlijk.

VOORBEREIDING COMPETITIE 2021-2022
Eind maart worden de formulieren voor het opgeven van teams en ledenmutaties naar de verenigingen verzonden. De sluitdatum voor het inleveren is zondag 2 mei. Op die datum is misschien nog niet bekend of er in september weer gebiljart mag worden. Toch gaan we in dat geval beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

UITSLAGEN COMPETITIE 2020-2021 VERVALLEN
Bij het indelen van de nieuwe competitie zullen we de moyennes van het seizoen 2019-2020 als uitgangspunt nemen. De paar wedstrijden die begin september 2020 nog gespeeld zijn worden geschrapt en hebben geen invloed op de nieuwe competitie.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2021
De vergadering staat gepland voor maandag 31 mei. Als de maatregelen het toelaten zal de vergadering worden gehouden bij Eetcafe De Dijketelg in Papekop. We zullen op die vergadering ook de onderwerpen van het “seizoen” 2020-2021 op de agenda zetten.

Geplaatst in Archief, WBB-nieuws.